Geld overboeken naar je beleggersrekening bij Aegon

Om te beginnen met beleggen bij Aegon stort je eerst geld op je beleggersrekening. Dat doe je via een standaard bankoverschrijving. Hiervoor heb je het nummer van je rekening bij Aegon nodig. Die vind je in de omgeving van Mijn Aegon.

Inloggen bij Mijn Aegon

Aanpassingen doen en gegevens inzien doe je door in te loggen bij je profiel van Aegon. Ga naar https://www.aegon.nl/particulier/. Klik vervolgens rechts bovenin op “Mijn Aegon”. Vul je naam en wachtwoord in en klik op “Inloggen bij Mijn Aegon”. Je krijgt nu een overzicht van je producten bij Aegon te zien. Een daarvan heet “Beheerd Beleggen”. Klik hierop om informatie over je beleggersrekening in te zien. Er staat onder andere hoeveel geld je op je rekening hebt staan, wat je risicoprofiel is en wat het rendement is. Voor het overboeken van geld is het met name belangrijk dat je het rekeningnummer weet.

Geld overboeken naar je beleggersrekening bij Aegon

In het eerste blok zie je het rekeningnummer, je risicoprofiel en de huidige waarde van je rekening. Selecteer vlak daaronder “Rekeninggegevens”. Je bent nu het onderstaande scherm terecht gekomen.

In dit scherm zie je alle gegevens die je nodig hebt om geld over te maken. Je stort via een betaalrekening geld op je account bij Aegon. Dat doe je via een standaard bankoverschrijving. Je hebt een vaste tegenrekening opgegeven. Maar het is toegestaan om geld over te boeken via elke rekening. Ga naar de omgeving van je bank en kies voor een bankoverschrijving. Vul bij de gegevens van de ontvanger je rekeningnummer bij Aegon Beheerd Beleggen en je naam in. Rond de betaling af op de manier die je gewend bent.

17 februari 2021
Was this article helpful?