Geld storten op je beleggersaccount bij DEGIRO

Bij DEGIRO begin je met beleggen nadat je geld op je account hebt gezet. Daarvoor log je in op je profiel. Ga naar https://trader.degiro.nl/. Je ziet het onderstaande scherm verschijnen.

Vul je gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op “Inloggen”. Je bent nu op het handelsplatform van DEGIRO terecht gekomen. Om geld te storten klik je rechts bovenin op de knop met “Geld in- & uitboeken”. Selecteer de tab “Inboeken”. Het menu is hieronder afgebeeld.

De twee opties om geld over te maken zijn via een handmatige bankoverschrijving of via iDEAL. Kies de methode die je voorkeur geniet. Een overschrijving via iDEAL kost veel minder tijd. In dit voorbeeld is gekozen voor deze methode.

Maak geld over vanaf je tegenrekening

Bij DEGIRO is het alleen mogelijk om vanaf je gekoppelde tegenrekening geld over te maken. Deze is automatisch geselecteerd. Je ziet hieronder het menu om via iDEAL geld over te boeken.

Selecteer de bank die bij je tegenrekening hoort. Geef daarna het bedrag op dat je over wenst te maken. Klik daarna op “Overmaken”. Je krijgt een overzicht te zien met je opdracht. Klik op “Bevestig” wanneer alles klopt. DEGIRO stuurt je door naar de omgeving van je bank. Voer de betalingsopdracht uit op de manier die je gewend bent. Over het algemeen staat het geld binnen enkele minuten op je account bij DEGIRO.

12 februari 2021
Was this article helpful?