Zo stort je geld op je beleggersrekening bij de BinckBank

Om te beginnen met beleggen bij de BinckBank is het noodzakelijk dat er saldo op je account staat. Daarvoor log je eerst in bij de BinckBank. De snelste manier om je aan te melden is via het handelsplatform. Ga naar https://tradergo.binckbank.com/. Je ziet het onderstaande inlogscherm verschijnen.

Let erop dat je bovenin “Live” hebt geselecteerd. Als je de BinckBank graag eerst een keer uitprobeert, kies je voor “Demo”. Vul je gebruikersnaam en wachtwoord in. Bij de BinckBank is je gebruikersnaam een nummer van 8 cijfers. Deze heb je na aanmelding in je e-mailbox ontvangen. Klik na het invoeren van je gegevens op “INLOGGEN”.

Het handelsplatform van de BinckBank

Je bent nu in je persoonlijke omgeving binnen het het platform van de BinckBank aangekomen. Als het goed is, dan is alles in het Nederlands. Als dat niet het geval is, dan klik je rechtsbovenin op de drie horizontale streepjes. Selecteer daarna “Instellingen”. Onder het kopje “Regionaal” staat bovenaan “Taal”. Selecteer hier de gewenste taal.

Selecteer een methode om geld over te storten

Bovenin het handelsplatform van de BinckBank staan een aantal tabbladen. Klik op de titel “Storten en Overboeken”. Je krijgt een aantal mogelijkheden te zien om geld over te storten. Voor inwoners van Nederland is de meest vanzelfsprekende methode een bankoverschrijving. Kies hiervoor “Geld Overboeken”. Kies onder “Overboekingsvaluta” voor “EUR”. Selecteer bij “Rekening-ID” de ontvangende rekening bij de BinckBank.

Het afronden van de overboeking

De BinckBank toont de informatie die je nodig hebt om het geld over te boeken. Dit scherm is hieronder afgebeeld.

Log in op je betaalrekening bij een andere bank. Kies voor een bankoverschrijving en rond de betaling af op de manier die je gewend bent. Over het algemeen staat het geld binnen enkele uren op je rekening bij de BinckBank en begin je met beleggen.

15 februari 2021
Was this article helpful?