Geld storten op je beleggersrekening bij Mexem

Je begint met beleggen bij Mexem door geld op je rekening te storten. Met de balans op je rekening ga je de markt op in een poging om zo goed mogelijk zaken te doen. Ga allereerst naar https://www.mexem.com/?lang=nl. Klik rechts bovenin het scherm op “inloggen”. Mexem stuurt je door naar het onderstaande inlogscherm.

Voer je naam en wachtwoord in en klik vervolgens op “Login”.

Zo vind je de gegevens om geld te storten

Dit gedeelte van Mexem is niet in het Nederlands beschikbaar. In dit voorbeeld is gekozen voor Engels. Maar het is mogelijk om onder andere voor Duits, Frans of Spaans te kiezen. Klik links in het scherm op “Deposit” om te beginnen met de transactie. Selecteer in het volgende menu “How to wire funds”. Je komt in het onderstaande scherm terecht.

Zo werkt geld storten bij Mexem

Bij Mexem voer je een overboeking handmatig uit. Je maakt het geld uiteindelijk vanaf de omgeving van je bank over. Via het menu waar je nu bent, geef je aan dat je een bedrag gaat storten. Hierdoor weet Mexem dat er in de komende uren of dagen geld op je rekening bijgeschreven gaat worden. Een van de twee verplichte velden is “Sending Institution”. Vul hier de naam van je bank in. Het tweede verplichte veld is “Deposit Amount”. Voer hier het bedrag in dat je wenst over te maken. Onderin staat “Would you like to make this a recurring transaction?”. Daarmee geef je een periodieke storting door. De mogelijk opties zijn maandelijks, ieder kwartaal en jaarlijks. Kies de specificaties van je overboeking en klik rechts onderin op “Create Deposit”.

Het afronden van je betaling

Mexem presenteert de informatie die je nodig hebt om de transactie voort te zetten, zoals afgebeeld in de bovenstaande afbeelding. Ga nu naar de omgeving van je bank om de overschrijving af te ronden. Bij de naam van de ontvanger vul je “Interactive Brokers LLC”. Het bijbehorende rekeningnummer is “GB34 CHAS 6092 4240 0684 92”. Vul bij omschrijving je persoonlijke rekeningnummer bij Mexem en je naam in. Rond de betaling af op de manier die je gewend bent. Het geld wordt zo spoedig mogelijk bijgeschreven op je beleggersrekening bij Mexem.

15 februari 2021
Was this article helpful?