Geld storten op je account bij Markets.com

Er zijn twee verschillende manieren om geld op je account bij Markets.com te storten. Direct na het aanmaken van een account bij Markets.com krijg je het onderstaande scherm te zien. Je haalt dit scherm desgewenst zelf tevoorschijn. Bijvoorbeeld als je op een later moment geld wilt storten. Je klikt dan op de drie horizontale lijntjes rechts bovenin in beeld. Er verschijnt een menu. Klik daarin op “Stort bedrag”. Je krijgt dan eveneens het scherm in de onderstaande afbeelding te zien.

Dit is de snelste manier om geld te storten. Je selecteert een bedrag en komt meteen in het volgende menu terecht.

Kies de betalingsmethode die je voorkeur geniet.

In dit voorbeeld hebben we gekozen voor iDEAL, aangezien dit in Nederland de meest gebruikelijke manier is. De overige opties zijn credit card, Sofortuberweisung, PayPal, Neteller, Skrill, Fast Bank Transfer en storting via bankoverschrijving. In het vakje onder “BEDRAG” wijzig je desgewenst de hoeveelheid geld. Selecteer “STORTING” om je aanvraag voort te zetten.

Het selecteren van je bank

Markets.com stuurt je automatisch door naar een nieuw scherm. Kies hierin de bank die je wilt gebruiken. Je komt automatisch in de omgeving van je bank terecht. Vul de gegevens in op de manier die je gewend bent om de transactie af te ronden. Het geldbedrag staat zo spoedig mogelijk op je account bij Markets.com. Hoe lang het duurt is mede afhankelijk van de betalingsmethode die je gekozen hebt. Over het algemeen duurt het niet langer dan één werkdag.

17 februari 2021
Was this article helpful?