Geld storten op je beleggersrekening bij Trading 212

Om te beginnen met beleggen bij Trading 212 is het noodzakelijk dat je geld op je rekening hebt staan. Geld storten doe je in een aantal voor de hand liggende stappen. Allereerst ga je naar https://live.trading212.com/ en log je in met je e-mailadres en wachtwoord. Links bovenin het scherm staat een button met “Geld Storten”. Klik hierop om te beginnen met je overboeking.

Kies je betaalmethode

Je bent nu in het onderstaande menu terecht gekomen.

Je ziet alle beschikbare betaalmethodes. Kies degene die je voorkeur geniet. In dit voorbeeld is gekozen voor iDEAL. Na je keuze stuurt Trading 212 je automatisch door naar de volgende stap om geld te storten.

Kies het bedrag dat je over wenst te storten

In het onderstaande scherm kies je een bedrag. Door de slider heen en weer te bewegen geef je aan hoeveel geld je over wilt maken. In het veld daarboven kies je naar welk account het geld overgemaakt moet worden. De opties zijn Trading 212 CFD en Trading 212 Invest.

Als laatste dien je akkoord te gaan met het statement “Ik bevestig dat ik mijn eigen financiële middelen stort voor mijn persoonlijke handel bij Trading 212”. Dat doe je door het vakje aan te vinken. Klik vervolgens op “ Volgende”.

Selecteer je bank

Trading 212 vraagt nu vanaf welke bank je het bedrag over gaat boeken. Selecteer de bank van je voorkeur en klik op “Doorgaan”. Je wordt nu doorgestuurd naar de omgeving van je bank. Je rondt de betaling af op de manier die je gewend bent.

17 februari 2021
Was this article helpful?