Geld storten op je rekening bij Plus500

Bij Plus500 krijgen beleggers veel mogelijkheden om geld te storten. Plus500 is puur een online broker en biedt zelf dus geen betaalrekeningen en dergelijke aan. Geld naar je account overmaken is een kort en eenvoudig proces. Je logt eerst in met je account op www.plus500.nl. Vervolgens klik je linksboven in het scherm op “Menu” en dan op “Storten”. Je komt dan in het onderstaande scherm terecht. Er zijn vier betaalmogelijkheden bij Plus500. Dat zijn:

Creditcard/debitcard

PayPal

iDeal

Bankoverschrijving

Selecteer de gewenste betaalmethode

Beleggers krijgen de keuze uit vier verschillende betaalmogelijkheden. Dat zijn creditcard/debitcard, PayPal, iDEAL of een bankoverschrijving. Alle methodes verlopen vanzelfsprekend. Voor een storting vanaf je creditcard of debitcard dien je het kaartnummer, de CCV-code en de uiterste geldigheidsdatum doorgeven. Met PayPal betalen kost eveneens weinig tijd en moeite. Je klikt op de bijbehorende tap en vervolgens op de link. Plus500 stuurt je automatisch door naar PayPal. Bij iDEAL selecteer je een bedrag en klik je op “Maak een storting”. In het volgende scherm kies je een bank. Je wordt doorgestuurd en rondt de betaling via de omgeving van jouw bank af. Als je via een bankoverschrijving wilt betalen, dan stuurt Plus500 je een e-mail met de gegevens. Let erop dat je alleen een rekening kunt gebruiken die op de naam van de belegger is geregistreerd.

De bedragen die je op je rekening kunt storten

Plus500 hanteert minimum en maximumbedragen voor stortingen. De limieten verschillen per betaalmogelijkheid. Bij een creditcard en debitcard liggen die tussen de 100,- en 40.000,- euro. Deze bedragen gelden ook voor PayPal. Via iDEAL is het ondergrens gelijk maar is het hoogst mogelijke bedrag 18.000,- euro. Een storting via een bankoverschrijving dient minimaal 500,- euro te bedragen. Er zit geen maximum verbonden aan deze betaalmethode.

18 februari 2021
Was this article helpful?