Een account om te beleggen beginnen bij AvaTrade

Een account aanmaken bij AvaTrade doe je in een paar eenvoudige stappen. Bij AvaTrade beleggen klanten in verschillende beleggingsproducten over de hele wereld. Je bent in staat om zelf analyses te maken en je eigen pad op de markt te bepalen. Om een account aan te maken ga je allereerst naar de website van AvaTrade: https://www.avatrade.nl/. Klik vervolgens rechts bovenin op “Rekening Openen”.

Vul je e-mailadres in en kies een wachtwoord

Het bovenstaande menu is verschenen. Hierin geef je een e-mailadres door en kies je een wachtwoord. Klik daarna op “Mijn Account Aanmaken”.

Geef je persoonsgegevens door

AvaTrade stuurt je automatisch door naar de volgende stap. Je voert hier je naam, geboortedatum, adresgegevens en telefoonnummer in. Daarna klik je op het pijltje onderaan in het scherm om door te gaan naar de volgende stap.

Het doorgeven van je financiële gegevens

De volgende stap is het opgeven van je financiële gegevens, zoals weergegeven in de bovenstaande afbeelding. AvaTrade vraagt onder andere naar je beroep, wat je inkomen is en hoeveel spaargeld je hebt. Vul deze gegevens naar waarheid in en klik daarna op het pijltje om je aanvraag voort te zetten.

Vragen over ervaring en kennis van handelen

AvaTrade stelt in deze stap vragen over je kennis en ervaring betreffende beleggen. Je geeft onder andere door hoe vaak je beleggingsproducten hebt verhandeld. Daarnaast geef je door of je weleens een cursus of opleiding betreffende beleggen hebt gevolgd en beantwoord je vragen over hefboomproducten. Klik op het pijltje onderaan in het scherm als je alle vragen correct beantwoord hebt.

De algemene voorwaarden bij AvaTrade

In de laatste stap van de aanvraag geef je aan of je nieuwsbrieven van AvaTrade wenst te ontvangen. Daarnaast dien je te verklaren dat je geen inwoner van de Verenigde Staten bent. Door op de links in de tekst te klikken krijg je het privacybeleid en de algemene voorwaarden in beeld. Om je aanvraag af te ronden dien je hiermee akkoord te gaan. Als dit het geval is selecteer je onderaan het scherm “Registratie Voltooien”. Je ontvangt een e-mail van AvaTrade met je gegevens. Hiermee log je voor de eerste keer in op je account.

16 februari 2021
Was this article helpful?