Geld storten op je Beleggersrekening bij Meesman

Er zijn drie manieren om geld op je rekening van Meesman te storten. De eerste optie is om éénmalig geld over te maken. Hiervoor geldt een minimumbedrag van €10.000,- voor de eerste storting. Daarna is het mogelijk om vanaf een bedrag van €20,- geld over te schrijven. De tweede mogelijkheid is om maandelijks geld over te maken. Daarvoor hanteert Meesman een minimum van €20,-. Het is dan niet vereist om met een startbedrag van €10.000,- te beginnen. De laatste methode is een combinatie van beide. Je maakt dan €100,- per maand over en kiest er desgewenst voor om losse stortingen met een minimum van €20.- te doen.

Log in op je account bij Meesman

De eerste stap is het inloggen op je account. Daarvoor ga je naar www.meesman.nl en klik je bovenaan het scherm op ‘Inloggen’. Je komt dan in het onderstaande inlogmenu terecht. Vul je gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op ‘Inloggen’.

Je account op MijnMeesman

Na het inloggen kom je in de omgeving van MijnMeesman terecht. Hierin vind je alle gegevens die je nodig hebt. Bovenin het scherm staat bijvoorbeeld het nummer van je beleggersrekening. Die heb je nodig om geld over te maken. Bij Meesman voer je eenmalige stortingen namelijk gewoon als een banktransactie uit. In het menu ‘Snel naar….’ staat ‘Geld overmaken’. Door hierop te klikken krijg je meer informatie te zien.

Geld overmaken naar je beleggersrekening

Bij Meesman maak je geld over naar de bewaarder van de beleggingsfondsen. Je persoonlijke rekeningnummer geef je als extra vermelding door. Hetzelfde geldt voor het fonds waarin je gaat investeren. Let erop dat de eerste storting tenminste €10.000,- moet bedragen. Tenzij je maandelijks geld stort, dan is een bedrag van €20,- voldoende. De eerste keer dat je geld overmaakt dien je gebruik te maken van de tegenrekening die je hebt opgegeven bij het aanmaken van je account. Bij de daaropvolgende stortingen ben je helemaal vrij om te bepalen welke rekening je gebruikt.

16 februari 2021
Was this article helpful?