Voor de eerste keer geld storten op je beleggersaccount bij Lynx

Om aankopen te doen met je beleggersrekening bij Lynx dien je geld op je rekening te hebben staan. De online broker vraagt daar zelfs direct om nadat je aanmelding is afgerond. Je ontvangt een e-mail met de titel “Verricht uw eerste storting”. Klik in dit bericht op de groene button met de tekst “Verricht uw eerste storting”. Die is hieronder afgebeeld.

Een alternatieve manier om op deze pagina te komen is door op deze link te klikken: https://www.lynx.nl/service/uw-eerste-storting-bij-lynx/.

Instructies voor het overboeken

Het is alleen mogelijk om vanaf je opgegeven tegenrekening geld over te boeken. Daarnaast eist Lynx dat je minimaal €3000,- overboekt. De eerste keer dat je geld overmaakt duurt ongeveer een werkdag. Dat komt omdat Lynx verifieert of de bankgegevens kloppen. Latere stortingen worden op dezelfde werkdag afgerond.

Het overmaken van je startkapitaal

Om geld over te maken ga je naar de webomgeving van je eigen bank. Je vult overigens niet je eigen naam en rekeningnummer in bij de ontvanger of begunstigde. In plaats daarvan voer je de gegevens van Lynx in. De naam is: Interactive Brokers. Het rekeningnummer van Lynx is DE69 5021 0900 0215 5200 13. Je voert pas bij beschrijving of overschrijving de gegevens van je eigen rekening in. Begin met het nummer gevolgd door een komma. Voer daarachter je naam in. Je rond de betaling af op de manier die je gewend bent.

15 februari 2021
Was this article helpful?