Geld storten bij eToro

Een geldbedrag overmaken naar je account bij eToro is een rechtlijnig proces. Je logt in op je account. Klik vervolgens linksonder in het hieronder afgebeelde menu op “Geld Storten”.

Kies je betaalmethode

Normaal gesproken dien je minimaal €50,- te storten naar je account bij eToro. Maar bij de eerste storting ligt dat bedrag hoger. Je dient minimaal $200,- over te maken. Wat neerkomt op zo’n €179,-. Nadat je op “Geld Storten” hebt geklikt kom je in het onderstaande scherm terecht.

Bij ‘Betaalmethode’ heb je behoorlijk wat opties. Je kiest uit iDeal, Creditcard/bankpas, PayPal, Snelle overschrijving, Sofort en bankoverschrijving. Nadat je eerste storting is goedgekeurd krijg je nog meer opties. Dat zijn met name online wallets. De extra mogelijkheden zijn Skrill, Neteller en Union Pay. Voor dit voorbeeld is gekozen voor iDEAL. Aangezien dit de meest gebruikte digitale betaalmethode in Nederland is. In de laatste alinea behandelen we betalen met PayPal, creditcard en een bankoverschrijving.

Het uitvoeren van een betaling met iDeal

Om te betalen met iDEAL selecteer je deze optie bij betaalmethode. Vervolgens selecteer je de bank met de rekening waarvandaan je het geld wilt storten. Bovenin het scherm kies je een bedrag. Klik op “Indienen” onderaan in het menu wanneer je alles naar wenst hebt ingevuld. Je wordt vervolgens automatisch doorgestuurd naar de betaalomgeving van je bank. Betaal op de manier die je gewend bent.

Betalen met ander betalingsmogelijkheden

Het uitvoeren van een betaling bij eToro vindt op de standaardwijze plaats. Als je met een creditcard betaalt, dan hoef je de website zelfs niet te verlaten. Om te betalen met PayPal selecteer je eenvoudigweg deze betaaloptie. Zodra je op “Indienen” klikt, kom je op de website van PayPal terecht. Log hier in met je gegevens om je betaling te verifiëren. Het is eveneens mogelijk om via een bankoverschrijving te betalen. Dat doe je door deze optie te selecteren en op “Indienen” te klikken. Je krijgt vervolgens alle gegevens die je nodig hebt om de betaling handmatig uit te voeren. Hou er wel rekening mee dat deze wijze van overboeken langer duurt.

15 februari 2021
Was this article helpful?