Geld storten op je beleggersrekening bij de ASN Bank

Je ASN beleggersrekening functioneert op veel vlakken net als een normale bankrekening. Geld storten doe je daarom gewoon vanaf een andere rekening. Dat kan via je account bij de ASN, maar je maakt net zo eenvoudig gebruik van een rekening bij een andere bank. Om geld te storten heb je de gegevens van je beleggersrekening nodig.

Inloggen bij de ASN Bank

Door in te loggen bij de ASN krijg je de gegevens van je beleggersrekening te zien. Ga naar www.asnbank.nl en klik rechts bovenin op ‘inloggen’. Voer je gebruikersnaam in wachtwoord in. Je komt vervolgens in een scherm met een overzicht van al je rekeningen bij de ASN Bank. Onder het kopje ‘beleggen’ vind je jouw beleggersrekening.

Geld overboeken vanaf een rekening van de ASN Bank

De snelste manier om geld te storten is via een andere rekening van de ASN Bank. Je klikt hiervoor links in het keuzemenu onder ‘Sparen’ op ‘Overboeken’. Het onderstaande scherm verschijnt.

Door op het bovenste vlak te klikken verander je de rekening waarvandaan het geld gestort wordt. Als over je rekeningen bij de ASN Bank beschikt, dan staan die automatisch in de lijst. Kies voor een rekening waarop voldoende geld staat. Onder het kopje ‘naar’ kies je de rekening waar het bedrag naartoe gaat. Selecteer hier je beleggersrekening. Geef aan welk geldbedrag je over wilt maken en klik vervolgens op ‘Verzenden’. De ASN Bank vraagt je om je wachtwoord in te voeren. Als je dit gedaan hebt staat het geld na maximaal 2 uur op je beleggersrekening. In de meeste gevallen zal dat binnen enkele minuten al het geval zijn.

Geld overmaken vanaf een andere bank

Het is eveneens mogelijk om geld van een andere bank over te boeken. Daarvoor log je in bij je bank naar keuze. Maak het geld over op de manier zoals je gewend bent. Voer het rekeningnummer van je ASN Beleggersrekening in. Wanneer je het geld vanaf een Nederlandse bankrekening overboekt staat dit dezelfde dag nog op je beleggersrekening.

16 februari 2021
Was this article helpful?