Geld storten op je beleggersrekening bij de SNS Bank

Je beleggersrekening bij de SNS Bank functioneert grotendeels op dezelfde manier als een standaard bankrekening. Geld storten en opnemen verloopt bijvoorbeeld op de manier die je gewend bent. Je stort het geld eenvoudigweg op een bankrekening naar keuze. Om geld over te maken naar je beleggersrekening bij de SNS Bank heb je de gegevens nodig. Deze vind je op je account. Ga naar de website van de bank: https://www.snsbank.nl/particulier/home.html. Rechts bovenin de hoek staat een button met “Internetbankieren Mijn SNS – Inloggen”. Klik daarop om in het inlogscherm terecht te komen. Voer je gebruiksnaam en wachtwoord in en selecteer “Inloggen”. Je krijgt het onderstaande scherm te zien.

Geld overmaken vanaf een andere rekening

In het overzicht staan de gegevens van je account bij de SNS Bank. Je naam en rekeningnummer is alles dat je nodig hebt om geld van een andere bank over te schrijven. Dat doe je bijvoorbeeld vanaf je opgegeven tegenrekening. Geld overmaken is vanaf elke bankrekening mogelijk. Het gaat extra snel en gemakkelijk wanneer je over een betaal- of spaarrekening bij de SNS Bank beschikt. Onder het kopje “Beleggen” staat “Bij- en afschrijvingen”. Hier vind je een overzicht van al je stortingen. Door op ‘Portefeuille Overzicht” te klikken krijg je de waarde van het totaal van je investeringen te zien.

Geld naar je tegenrekening overschrijven

Bij de SNS Bank maak je in een paar gemakkelijke stappen geld over naar je tegenrekening. Het is niet mogelijk om geld rechtstreeks naar een andere rekening te storten. Om een bedrag naar je tegenrekening over te schrijven klik je onder “Beleggen” op “Opnemen”. In het daaropvolgende scherm geef je het bedrag op dat je over wilt maken. Klik onderaan op “Overboeken” om de opdracht uit te voeren.

16 februari 2021
Was this article helpful?