Geld storten op je beleggersrekening bij Robein

Beleggers investeren hun vermogen bij Robein in 9 indexfondsen. Hiervoor dien je geld op je beleggersrekening te hebben staan. Er zijn twee manieren om dat te doen. Je stort direct een bedrag op je rekening of je kiest ervoor om periodiek geld over te maken. Voor allebei de methodes log je eerst in op je account bij Robein. Ga naar https://www.robein.nl/. Klik rechts bovenin het scherm op “Inloggen”. Je krijgt drie opties te zien. Kies voor de meest linkse: “In rust naar rendement”. Vul je naam en wachtwoord in en klik op “Inloggen”. Je ziet het onderstaande menu.

Een overzicht van je beleggingen

In het bovenstaande scherm krijg je niet direct de mogelijkheid om geld te storten. Daarvoor klik je bovenaan, in de header, op “Robein”. Je komt dan in het onderstaande scherm terecht.

Rechts in je beeld staat een menu met “Direct regelen”. Klik daaronder op “Geld storten”. Vul het bedrag in dat je wenst over te maken. Als betaalmethode kies je voor “iDEAL” of een “Bankoverschrijving”. Een betaling via iDEAL verloopt een stuk sneller. In het voorbeeld hebben we voor deze optie gekozen. Klik na je keuze op “Ga naar betalen”.

Kies je bank om je betaling af te ronden

In het volgende scherm kies je de bank met de rekening waarvandaan je het geld overmaakt. Bij Robein hoeft dat geen vaste tegenrekening te zijn. Maak je keuze en klik op “Geld storten bevestigen”. Robein stuurt je door naar de omgeving van je bank. Boek het gekozen bedrag over op de manier die je gewend bent.

15 februari 2021
Was this article helpful?